[vc_row css=”.vc_custom_1553246802151{margin-bottom: 30px !important;padding-top: 40px !important;}” el_class=”about-us”][vc_column][ftc_heading text=”ИСТОРИЯ”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text css=”.vc_custom_1596576456201{margin-bottom: 0px !important;}”]

Don Chef е семейна компания, специализирана в производството на барбекюта. Обработката на метал и приготвянето на храна се обединяват в изключително висок клас, ръчно изработени грилове. Разработката им стартира през 2015г., като първоначално изработените от нас грилове бяха предназначени за лична употреба. През 2018г., след усъвършенстване на първоначалните модели се роди идеята за тяхното производство. Проектът беше стартиран същата година, като първият прототип беше готов началото на 2019г. Това беше началото на модела Grill Bae, наличен в нашия онлайн магазин.

.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][ftc_single_image img_id=”2494″][/vc_column][/vc_row][vc_row el_class=”about-us”][vc_column offset=”vc_col-md-6″][/vc_column][vc_column width=”1″][ftc_heading text=”НАШАТА ЦЕЛ”][vc_column_text]

Семейна черта и традиция е постигане на високо качество. Всеки милиметър от ръчно изработените барбекюта е направен с внимание към детайла. Фокусът е към пълното удовлетворяване на клиентските изисквания, а целта само една – върховно преживяване от приготвянето на барбекю за семейство и приятели!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″]

    [/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text css_animation=”fadeInRight”]

    Информация

    [/vc_column_text][vc_column_text]

    За всяка обратна връзка или запитвания, моля попълнете тази форма за контакт. Ще разгледаме и ще ви отговорим в рамките на 24 часа. Винаги се нуждаем от вашите отзиви за непрекъснатото усъвършенстване на нашите продукти.

    [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]