Хелоуин на барбекю

Don Chef - Хелоуин на барбекю

Пак настъпва онова време от годината, в което призраците и страшните тикви са актуална тема. Тогава какво друго ни остава освен на прекараме Хелоуин на барбекю. Разбира се няма да имаме нужда от костюм, а само престилка, щипка и въображение.

Дори да оставим Хелоуин на страна, това което е характерно за есенния сезон са тиквите. Това беше причината да пробваме какво би станало ако изпечем тиквата на барбекю. Резултата беше наистина впечатляващ. Получи се тиква с много интересен вкусов профил. Причината за него освен дървените въглища, бяха и подправките, които използвахеме. Представяме ти рецептата, която използвахме.

© Don-Chef BBQ | https://don-chef.com

Необходими продукти за Тиква на барбекю

След като обелим, нарежем и овкусим тиквата, сме готови за барбекюто. Не са ни необходими повече от 5-6 минути на страна. Резултата ще те впечатли. Баланса между слабостта на тиквата, аромата на подправките и дъха на дървените въглища ще направи ястието уникална гарнитура. Лено може да го комбинирате с печено месо.

© Don-Chef BBQ | https://don-chef.com

Да прекарате Хелоуин на барбекю е един много добър повод да тестваш тази нестандартна рецепта. Затова давай смело! Може да намериш всичко необходимо за рецептата при нас.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *