НАШАТА ИСТОРИЯ

Don Chef е семейна компания, специализирана в производството на барбекюта. Идеята зад барбекютата беше производна от търсенето на барбекю на дървени въглища и страстта към малките гаражни проекти. Точно така през 2018 г. малкия гаражен проект за малко по-добро и по-красиво барбекю беше началото на оформянето на малко лимитирано производство на висок клас барбекюта. Проектът беше стартиран следващата година, като първият прототип беше готов началото на 2020г. Това беше началото на модела Don Chef Charcoal, наличен в нашия онлайн магазин.

Don Chef BBQ - за нас

Каква е нашата цел?

Семейна черта и традиция е постигане на високо качество. Всеки милиметър от ръчно изработените барбекюта е направен с внимание към детайла. Фокусът е към пълното удовлетворяване на клиентските изисквания, а целта само една – върховно преживяване от приготвянето на барбекю за семейство и приятели!

ИЗПРАТИ СЪОБЩЕНИЕ

    ИНФОРМАЦИЯ

    За всяка обратна връзка или запитвания, моля попълнете тази форма за контакт. Ще разгледаме и ще ви отговорим в рамките на 24 часа. Винаги се нуждаем от вашите отзиви за непрекъснатото усъвършенстване на нашите продукти.

    София, България

    office@don-chef.com

    +359 877 739 033